Skip to content
 • Stage Commercieel Medewerker Binnendienst

  Omdat wij ons klantenbestand willen uitbreiden zijn wij op zoek naar een gedreven, commerciële en communicatief vaardige stagiair(e) Accountmanagement / Commercieel Medewerker Binnendienst die ons team wil komen versterken. Wij bieden een meeloopstage aan bij ons internationale full service internetbureau. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer webdesign, SEO, Google AdWords, contentmanagement en online-video’s.

  Wie ben jij?

  • Je volgt minimaal een MBO-opleiding niveau 3/4 op het gebied van Sales / Verkoop.
  • Je bent commercieel sterk
  • Enthousiast en beschikken over een goede telefoonstem.

  De functie betreft voornamelijk telefonische acquisitie waarbij je bestaande relaties onderhoudt en een nieuw klantenbestand opbouwt.
  Tijdens de telefonische verkoopgesprekken probeer je om onze producten aan de man te brengen. Dit kan door je te verdiepen in de historie van een klant, je te verplaatsen in de klant en zodoende de klant producten aan te bieden die hij goed kan gebruiken.
  Met name op het gebied van uitbreiding van het klantenbestand en het zoeken naar verbreding binnen het huidige klantenbestand liggen nog veel kansen voor ons bedrijf. De kandidaat die wij zoeken is commercieel, zet door en kan zelfstandig werken, heeft inlevingsvermogen en neemt verantwoordelijkheid binnen het team.
  Ook ben je in staat om op professionele wijze contact te onderhouden met onze klanten en onze klantenkring verder uit te bouwen.

  Wat ga je doen?

  • Het (telefonisch) benaderen van potentiële klanten uit ons klantenbestand.
  • Het (telefonisch) benaderen van potentiële klanten die je zelf hebt gevonden.
  • Het versturen van informatie naar de klant en het opstellen van offertes op maat (zelfstandig en in samenspraak met de salesmanager).
  • Beheren van de bestaande klanten en hen op een juiste en correcte manier te woord staan.
  • Actief meedenken met het opstellen van nieuwe marketing- en verkoopstrategieën voor onze producten.

  Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Faziel Kadir, multimedia designer: 024 373 33 30. Je sollicitatiebrief met cv kun je sturen naar faziel@searchtrends-eu.entwicklung.upa-webdesign.de.

  Terug naar het stage overzicht.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.