Skip to content
 • Stage Programmeur

  Voor ons bedrijf Searchtrends zijn wij op zoek naar een programmeur (stagiair) die de systeembeheerder in Zaandam komt ondersteunen. De hoofdtaak zal het programmeren zijn. Ben je een programmeur in hart en nieren en vind je het een uitdaging om bij ons bedrijf aan de gang te gaan? Herken je jezelf in onderstaand profiel en wil je weten hoe ons bedrijf in de praktijk werkt?

  Reageer dan snel!

  Wie ben jij?

  • Je volgt minimaal een MBO-opleiding Computerkunde, Informatiekunde of Grafische Vormgeving.
  • Je beschikt over CSS/HTML, PHP- en Ajax-kennis.
  • Je bent zelfstandig, pro-actief, hebt eigen initiatief en je vindt dat problemen er zijn om op te lossen.
  • Ervaring met Java is een pré.
  • Ervaring met Linux is een pluspunt.

  Omdat wij naast twee filialen in Nederland ook twee Duitse filialen hebben en veel met Duitse collega’s samenwerken, is het handig als je Duits kunt verstaan.
  Je volgt minimaal een MBO-opleiding in een van de volgende richtingen: Computerkunde, Informatiekunde, Grafische Vormgeving of ICT Softwareontwikkeling. De stageperiode is voor  5 maanden en je kunt zowel full-time als parttime aan de slag.

  Wat ga je doen?

  • Onderhouden en uitbreiden van ons orderprogramma.
  • Onderhouden en uitbreiden van zowel onze interne als externe websites.
  • Onderhouden van onze zelfgebouwde applicaties.
  • Oplossingen ontwikkelen voor Java/PHP vraagstukken.
  • Programmeren en uitbreiden van de websites die gebruik maken van de API’s van Google AdWords, Google Analytics en Google Maps.

  We kunnen ook een grote praktijkopdracht samenstellen als dit verplicht is vanuit je opleiding. Tevens kunnen we de duur en het aantal uren van de stage bespreken zodat deze perfect aansluit bij je studie en/of bijbaan.

  Wat mag je van ons verwachten?

  Wij bieden een leuke en zelfstandige stage waarin je veel vrijheid hebt om je eigen ideeën uit te werken. Je zult worden opgenomen als een volwaardige collega.

  Wie zijn wij?

  Searchtrends is een reclamebureau met als hoofdvestiging Zaandam. In totaal zijn er vier vestigingen, waarvan twee in Nederland (Nijmegen en Zaandam) en twee in Duitsland (Kleve en Viersen). Via deze filialen brengen wij met een enthousiast team onze producten op de markt aan geïnteresseerden in Nederland, Duitsland, België, Nederland, Turkije, Zwitserland en Oostenrijk. Vanwege onze internationale en jarenlange ervaring in online-marketing, Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA) en webdesign zorgen wij ervoor dat onze klanten zich door middel van een sterke bedrijfspresentatie op internet profileren. Daarbij staan wij sterk voor professionaliteit en prestatiegerichtheid. Als je bij ons stage komt lopen ga je aan de slag in Zaandam. Ons bedrijf zit op loopafstand van het station!

  Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Faziel Kadir, multimedia designer: 024 373 33 30. Je sollicitatiebrief met cv kun je sturen naar faziel@searchtrends-eu.entwicklung.upa-webdesign.de.

  Terug naar het stage overzicht.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.